Thursday, 11 August 2016

Toamna blanda, targ bogat la Mantuleasa 40

Dragii mei,

dupa cum ma stiti, ahtiata dupa tinute, mereu in cautare de piese clasice dar si cu ochii larg deschisi la cele vesele, cu un actul simt al ridicolului dar si cu rabdare sa scotocesc printre "standere", reusesc ca dupa viata de corporatie sa ma deconectez si sa ma simt ca "pestele in apa" la cate un targ de genul "Yard Sale".
Daca nu ai trait aceasta experienta urbana, poate iesi din zona de comfort si din aerul conditionat de la mall si ajungi sambata si duminica la Mantuleasa 40, gazda a targului Love Yard Sale. Gasesti aici: evenimentul de pe facebook.
Vei gasi pe terasa, pub-ului (de la 10.30 la 17.30) garderobe variate de unde poti sa scotocesti si sa negociezi vreo piesa. Ah, si sunt chestii si unisex, si cate ceva pentru jumatatea masculina sau pentru cei mai mici. Eu, personal, de cand am prins acest microb, mai exact de prin luna mai, am achizitionat niste piese faine. :) Ca sa apara si invidia in ecuatie, daca esti #fashionist(a) sa stii ca de la yard sale-uri mi-am luat urmatoarele: ochelari de soare vivienne westwood, un maieu vera wang basic, un gel de dus cerutti, un lanntic mic de argint, o oja opi culoarea lavandei, maieute Zara (sunt o gramada) si am facut schimburi cu fetele in calitate de expozant. Toate sunt la preturi nesperat de mici si in stare buna.
La randul meu, am fericit niste doamne care au vizitat targul cu o geanta noua Calvin Klein la pret de 3 pachete de tigari, cu espadrile, cu lanturi de piele si pandantive din os, cu cardigane, cu un protfard Lancome, cu un ceas Pierre Cardin, niste rochite fluide si tricouri nepurtate (Levis si Mango) si inca mai am un surplus prin dulapuri.  Daca nu ai o motivatie puternica ca sa faci altceva in weekendul 17-18 Septembrie, hai la Mantuleasa la #LoveYardSale pentru o experienta de shopping in afara standardelor din magazin. E o editie de toamna blanda, ce se anunta bogata.


No comments:

Post a Comment