Tuesday, 21 February 2017

Ce mai citesc cand vremea nu ma lasa sa ies pe afara!Simt ca iarna asta nu se mai termina. Parca se joaca cu nervii obositi ai fiecaruia dintre noi.
Daca da putin " cu soare" 💫 si te amagesti ca primavara este fix dupa colt – e suficient sa iesi afara ca sa vezi ca frigul nu se lasa dus, si racleta pentru masina e inca la mare cautare!...Prin urmare, lunile astea am stat mai mult in casa, sub patura, cu #divathecat langa mine si cu laptopul in fata.


Partea buna e ca am descoperit recent un site simpatic pe care vi-l recomand CityFemme.com o combinatie intre blog si site, lansat de doua surori (una este in Bucuresti, iar cealalta locuieste in Franta, in Aix en Provence). Imi place sa dau click pe cityFemme pentru ca subiectele sunt variate – de la retete si sfaturi despre sanatate – la recomandari de filme, carti si evident sectiunile de Moda si Stil.
De fapt, cel mai des urmaresc pagina de facebook City Femme, pentru ca acolo vad cel mai usor daca felele au publicat ceva nou. ;)
Organizeaza si concursuri frecvent – am participat si eu la vreo doua pana acum, insa din pacate nu am avut noroc. Dar lasa, poate data viitoare!
Voi stiati site-ul? Ce altceva imi mai recomandati sa urmaresc?

No comments:

Post a Comment