Tuesday, 21 February 2017

o coada fashion...

Dears,
Am trecut binisor in anul de fashion (al cocosului) 2017, dar am omis sa scriu despre lansarea din noiembrie 2016 a colectiei kenzo x HM de la noi... si EVIDENT ca am bifat acest eveniment, ca si in anii trecuti.
Corporatista din mine si-a luat din timp o zi de concediu tocmai pentru a sarbatori cu noaptea-n cap o coada fashion maricica  ce din exeprienta se formeaza inainte cu o ora si mai bine, inainte de deschiderea oficiala afisata pe site. M-am imbracat casual, am profitat de bunavointa "colegului de apartament" care m-a dus cu SUV-ul de pe la 7.55 inspre magazin.
Locatia aleasa a fost flag store-ul H&M de la Baneasa Shopping, City . 
Timpul zboara repede in aceste situatii, te vezi cu lumea, si oarecum ai mereu ai impresia ca pe unii ii stii din social media... fie TV, fie bloguri de fashion sau V-logeri vazuti la # DigitalDiva ... Surpiza: chiar asa e!
Checked!!! organizarea OK, dupa ce coada s-a format, victimele modei au primit croasante, 2 abtibilduri kenzo la plic si apa plata.

Desigur, asta ca sa prindem puteri sa ne batem in umerase si sa prindem o rochita sau bluzita!

 
Fiind printre primii 50 care au intrat la ora 9.00 in magazin  sa vedem colectia speciala m-am miscat rapid si cu talent... Un tricou kenzo pe negru, cu logo colorat si o pereche de cercei rosii stil creol au aterizat in plasa mea de cumparaturi. Am probat si ochelarii de soare, dar nu m-au cucerit.
 
Happy day... Good shopping day!

1 comment: