Friday 9 March 2018

"Martisorim" pe romaneste si bifam cu stil International Women's Day!

Dragii mei, de la vremea rea din finalui lunii februare si chiar inceputul lui martie, am avut si blogul oarecum inzepezit :) Visam cu ochii deschisi la taramuri calde, vacante, la paradisuri "fiscale"
... Glumesc, desigur, e dinm alt film, dar cam pe-acolo "haladiuam" cu mintea.
M-au incalzit filmarile de la ceremonia Oscar si tinutele fascinante ale frumoaselor Hollywood-ului Nici nu stiu cum s-a facut primavara, dar, in Bucuresti, ziua  de ieri - 8 Martie - cum altfel, ❤💜💝 am simtit-o prima zi de primavara din Bucuresti. Colegii ne-au rasfatat, sedintele au fost mai scurte (parca) si desigur, martisoarele minunate in simplitatea lor. M-au uns pe suflet brosele, iar in acest an oferta retailerilor mari si mici a fost bogata. Unde mai pui, ca daca stii (online, instagram) sa cauti bine, gasesti si unele vintage!

V-as mai deranja cu un mic istoric al zilei femeii.. pe scurt, clar.⏬

ZIUA FEMEII se sărbătoreşte la nivel internaţională pe 8 martie din anul 1975. Atunci Organizatia Natiunilor Unite a declarat această zi ca una speciala pentru a celebra drepturile femeii si pacea internationala.
Fireste, istoria recenta ne arata ca in  unele țări, ziua de 8 martie și-a pierdut din semnificatia istorico-politica si este doar un prilej pentru ca oamenii sa-si exprime dragostea și aprecierea fata de femeile din viețile lor... ceea ce nu-i rau de loc, iar floraresele ies si ele pe profit!  
La final de postare, va urez, indiferet de sex sa aveti o primavara frumoasa, si, ca tot am pomenit de actrite de la Hollywood, sa va las cu un citat celebru al lui #wonderwoman. 


Multa inspiratie!

No comments:

Post a Comment