Tuesday 24 July 2018

Despre stil personal si alte lucruri simple - guest post by Ioana Hasios

Dragilor, am lasat scena blogului deschisa temporar din dorinta de socializare de calitate. din prietenie si din faptul dovedit ca "cine se aseamana se aduna". Asadar, povestea de fashion ce urmeaza sa prinda contur aici apartinei Ioanei o colega draguta, millennial style, cu un simt estetic special.

Fashion trends, personal styling, fashion curator, beauty concepts... Oh, atat de multe cuvinte flashy, dar oare tie ce ti se potriveste cu adevarat?
Traim intr-o societate in care conceptul despre frumusete a suferit o transformare majora si in aceeasi masura, standardele legate de acesta sunt departe de ceea ce insemna odata naturalete, feminitate, simplitate, eleganta, finete. Si pentru a ne pastra intact acest set de valori, te invit sa faci un exercitiu de introspectie; rupandu-te de cotidian si incercand sa te re-descoperi, sa clarifici ce te defineste, ce iti place cu adevarat, ce imagine si eticheta ai vrea sa ai, cum ti-ar placea sa fii perceputa de oamenii din jur.


Oare toate conceptele acum la moda ti se potrivesc cu adevarat sau iti doresti sa fii incadrata in aceleasi sabloane? Poate ai vrea sa ai un brand personal si sa te diferentiezi de restul de pe “piata”.
Cred cu tarie ca fiecare femeie este deosebita in felul ei si prin urmare ar trebui sa poarte ceea ce o reprezinta, ii sta bine, i se potriveste cu tipul de silueta, dar intr-un final stilul sa fie total asumat.
Si mai cred ca stilul personal este un cumul de activitati care necesita timp si multa munca. Cateva elemente pe care le-as puncta: cunoastere de sine, amprenta personala, curiozitatea de a experimenta lucruri noi, de a te documenta in materie de moda si conceptele ei de baza, de a imprumuta elemente din alte culturi, dar si multa multa atitudine si incredere de sine!

Foloseste-ti imaginatia, descopera-ti latura creativa si fii propriul tau stilist!  Nu te teme sa jonglezi cu piese vestimentare diferite.

Pe Ioana Hasios o poti gasi pe Instagram -> aici.
Stilul ei personal este o combinatie de piese de mass-market, accesibile publicului larg, combinate cu o piesa, sau doua de designer luxury. Genul poseta sau incaltaminte si bijuterii. Ca idee, ti-ai imagina vreodata piese din colectia Zara Basic alaturate unor bratari tip "tennis"  cu diamante? E stilul ei!

1 comment: