Monday, 8 October 2018

Webstock la 10 ani - un disneyland necesar pentru comunitatea online!

Am fost prezenta "pe metereze" cum s-ar zice, inca de la primele ore ale diminetii de vineri, 5 Oct. la Marriott Bucuresti, la evenimentul anului in zona de online, social media & digital. Nu m-am mai cocotat pe tocuri, ca la webstock-urile trecute, am pastrat insa doza de cofeina si am respectat regula nescrisa de smart casual. Este de-a dreptul minunat cand vezi fetele din online si in offline si networking-ul a fost pus la loc de cinste in agenda zilei.  #webstockro

Cea mai savuroasa parte a Webstock-ului aniversar s-a dovedit a fi sectiunea "Inspiration Stage by Vodafone", unde nume grele au adus sub lumina reflectoarelor teme actuale.

M-a impresionat povestea frumoasa ce inca se deruleaza a foarte-tanarului inventator roman Cornel Amariei (photo) ce a inventat ochelarii pentru persoane nevazatoare,

Cornel Amariei
apoi Andreea Esca (cea care-si traieste zambind povestea de succes inca din anii '90) - a adus un sarm deosebit pe scena, fiind urmata de un alt om de TV - Cabral ( site-ul cabral.ro a facut si el zece ani)- ce ne-a zis ca clar trebuie sa iesim din "bula" noastra si din zona de #puie ca sa punem osu si sa rezolvam ceva in tara asta.
Cabral
L-am ascultat cu atentie si pe Vlad Voiculescu - "Health Activist"si Social Entrepreneur la magiccamp.ro si am avut expresia bunatatii in ochi. Apoi, m-am bucurat sa o vad in carne si oase pe scena pe Mihaela Noroc mai mereu pe drumuri plecata sa se intalneasca cu frumusetea! Ea este fotograful glob-trotter de mare talent din spatele proiectului "The Alas of Beauty". 💘 Si era bataie pe microfon. Am ratat sa o intreb ce aparat photo are in backpack.

Am iesit la pauza in zona de photo-boots de pe hol, pe la stand-urile celor ce au sustinut Webstock. La Vodafone Romania m-am tatuat (temporar) cu sloganuri frumoase gen #traiestefrumos. Cei de la Bitdefender mi-au dat un USB stick cu design de lup dacic si poza printata cu mine + magnet pe spate sa o pun pe frigider. Am stat la coada la masina de facut vata de zahar, am facut o super poza la standul Samsung Galaxy, m-am dat la propriu in leagan si nu am fost singura. Celebra Delia a avut un dialog in stilul ei, fun cu un alt entertainer BRomania (Matei Dima).

Am socializat si ne-am distrat. Si deh, au fost si tipul de prezentari tinute de unii din zona de corporate care aveau o suita de "aaaahh" si... "eiiiii" ... usor ingrijoratoare pentru cei perfectionisti - ca doar nu exista event perfect.  Noroc ca exista insa Zoso si Kapra si Manafu after all si discutam aceeasi limba in online.

 Coada mare a fost si la coltul unde 2 artisti iti faceau caricatura ( in 12-15 minute)  Eram locul 61, si pe la ora 17.00 nici cu speram sa apuc. Veneau unii si sareau din rand, deh, asa-i in viata. Update: N-am apucat :))))

De ce zic eu ca a fost un fel de  Disenyland? pentru ca a prins prea bine ca networking, si in forfota nebuna de pe holuri s-au prins in afara de millennials si persoane de varsta 60+.  Multumiri sponsorilor si agentiei Evensys care a fost la inaltime pe intreaga durata.   N-am vazit un om trist pe acolo, poate doar un tanar web designer preocupat ca era o urgenta la birou. In rest, good vibe, cool people.

Prietena mea Sanda (venita recent in tara) a fost cucerita de pozele pe care le-am incarcat de dimineata in social media si a zis ca da si ea o fuga la Marriott, ce daca nu-i bloggerita. Si a bifat tot, cu un zambet larg. Iat-o in toata splendoarea, cu ecusonul meu la panou, afisand o serie de tatuaje stil #Webstockro.

La buna revedere, dragilor la editia a XI. 

2 comments:

  1. Ce frumos, felicitari organizatorilor, invitatilor si participantilor pentru voia buna!

    ReplyDelete