Tuesday 17 April 2018

Mai e o saptamana pana la #DigitalDivas18

Chiar ca numaram zilele, unii dintre noi, care vad evolutia acestei piete (sau nise, dupa spusele altora), ce adora digital content-ul de calitate si oamenii frumosi si naturali care incearca in fiecare zi sa se depasesca (storytelleri, instagrameri, youtuberi si oameni creativi din agentii). 
Multumiri directionate si catre Evensys agency, ca si anul trecut, pentru ale sale reactiile rapide si confirmarea de pe email. :)

Locatia de la Digital Divas , mai exact Palatul Bragadiru,  e una grozava,  si ma bucur ca e o constanta de cativa ani. In mod evident o sa fie sala cea mare scaldata in aceeasi lumina cu tenta purple si care te face sa nu mai ai nevoie de filtre aditionale de instagram cand iti bagi un "selfie" cu fetele. 👍❤ ...pe de alta parte,  si produsele de beauty de la Avon (sponsorul oficial, traditional Digital Divas) ajuta la un look de diva.


Asadar, eu o sa spun prezent in data de 24 Aprilie, la acest full day event, alaturi de colege din zona de comunicare si prieteni bloggeri. Personal, ma bucur ca o sa vad nume noi, la editiile deja clasice,  sper eu, pe scena. 
Mult succes Oanei, cu a ei  CityFemme - inscrisa la categoria "Young Divas in Beauty Blogging" in acest an. Am colaborat frumos cu ei. :)

See u there... daca e sala de bal, sa fie un bal frumos!!!

No comments:

Post a Comment