Thursday 27 July 2017

Outfit de festival & mood de vacanta!

Dragilor, nu puteam sa ratez un material de genul "ce sa porti" sau "ce se mai poarta" in vara lui 2017!  Trebuie sa fi fost un pic pe la Neversea :)  sau pe la Deschis Gastrobar sau chiar in Baneasa Shopping mall (aici lumea e chiar interesanta - fie la terasele de la interior- pe culoarele cu magazine) si sa  privesti cu atentie la oameni...Ce poarta ei si ce se mai poarta pot fi  doua lucruri total diferite.  In treacat, si centrul vechi al Bucurestiuli este OK de bifat.
 
Am vazut fie negrul total - dus departe de "little black dress", dar si  o "simfonie de culori" tari. Personal apreciez pentru iesitul la un "festival" si vacanta tinutele sport-lejere, combinate cu accesorii indraznete. Asa ceva... un top neon, cercei de lemn cu papagali , Ray-ban's! Bun... ar merge si un ceas colorat, iar cei de la Swatch au o colectie bogata din care poti sa alegi.


Pentru mine, privitul la om in ansamblul sau estetic si "scanatul" hainelor ramane sportul preferat! Basca ca pot sa remarc de la 2 metri un fake, un #wannabe, un tricou lejer de firma sau sa pun omului respectiv eticheta nevinovata ca a ramas undeva fie in anii 90 - poate ii placea muzica de-atunci, fie e prea eddgy, fie ma loveste o domnita cu un kitch evident si mut privirea pe paharul de suc.


Ah, sa nu uit inca un aspect al verii : make up light si par misto! Nu ai cum sa iesi din casa fara un par ca de reclama! Ia uite aici o nouate a verii de la #WashandGo. Recent au lansat la nivel national gama  de volum, pentru par gras. Contine ierburi si extracte de plante naturale, ce te fac sa arati wow. Cam asa, pentru un par curat, mai frumos si cu mai mult volum pentru mai multe zile.#checked! #stillsummer!

 Sper ca va bucurati fie de vacanta, fie de reducerile de sezon, fie de aer conditionat la birou si mailuri mai putine! :)

No comments:

Post a Comment