Friday 16 June 2017

B.U. Absolute Me - o lansare cu aroma de candy bar si adolescenta!

Ce te-ar face sa iesi pe caniclua, din biroul cu aer conditionat si emailuri duduind la ora 10.30 AM?  Ieri, joi, in cazul meu a fost vorba de o lansare pe zona de #beauty! Bun prilej sa vad multe bloggerite pe metrul patrat, sa rup rutina si sa beau ceva racoritor. Multumesc prietenei City Femme ca m-a tras franc de maneca si am ajuns. In primul rand m-am bucurat sincer ca locatia era undeva unde puteai ajunge usor: Readers Cafe! Smart PR al fetelor dragute de la The Cover. 

...mai apoi agenda a fost dinamica: socializare, plus schimbat carti de vizita, o prajturica, un "social photo boot" corner unde ne-am facut poze vesele si asezonate cu magnet! #biglike!


Apoi, punctul forta a fost discursul, genul de storytelling despre brand, bine-cunoscut in Romania. Am aflat ca B.U. Absolute me e despre adolescenta. Nu trebuie sa aluneci mult in visare si-ti vei da seama ca orice adolescenta se vizeaza femeie adevarata....๐Ÿ‘ง๐Ÿ’• Asta m-a extrapolat oarecum  pe vremea adolescentei mele... acum vreo 18-20 de ani foloseam B.U. prima versiune, cea Wild si era chiar wild feelingul imediat dupa revolutia din decembrie. Ca femeie nu pot sa nu ma gandesc nostalgic-frumos la aceea perioada efervescenta, cu aromele ei. Ei, acum e acum, miroase a: ciocolata, vanilie, tonuri demusk si arome de citrice, A fost fun intalnirea cu B.U. :)

1 comment: